Bedrijfsprofiel

Aanleverspecificaties

Wij werken met de volgende bestanden:

Snijbestanden: EPS/AI/CDR/PDF.
Om uw logo of belettering uit folie te kunnen snijden hebben we zogenaamde vector-bestanden nodig. Dit zijn bestanden die uit lijnen bestaan. Er worden hoofdzakelijk twee soorten vector-bestanden gebruikt, namelijk EPS en AI. Let op! Er bestaan twee verschillende EPS soorten! Namelijk, de photoshop EPS en de illustrator EPS. Voor het snijden van uw logo of opdracht is alleen de illustrator variant geschikt. Lettertypen omzetten naar contouren. Niet omgezette lettertypen, geïmporteerde illustraties, scans en dergelijke bijleveren. De kleuren van een logo cq. ontwerp, kunnen het beste in PANTONE kleuren worden aangegeven, zo kunnen wij met een pantonekleurenwaaier de juiste kleur er bij zoeken.

Printwerk: EPS/TIFF/PSD/PDF/RAW/JPG/Photoshop(CMYK)
Aangezien de printer CMYK (Cyan, Magenta, Yellow, Black) print is het om kleurverschil te voorkomen beter om uw afbeelding in CMYK aan te leveren. Lettertypen omzetten naar contouren. Niet omgezette lettertypen, geïmporteerde illustraties, scans en dergelijke bijleveren.
Aanlevering van bestanden uit andere programma's kan in overleg. Wij zijn altijd berijd om te proberen of we een file kunnen importeren, openen, of converteren. Voor vragen hierover kunt u met ons contact opnemen. Voor het bewerken van bestanden of DTP-werkzaamheden kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

Opmaakspecificaties bestanden printwerk:

  • Beelden opmaken 1:1 (bij voorkeur)
  • Resolutie 150 DPI of hoger (op ware grote bij posterkwaliteit)
  • Lever een referentiedocument aanAanlevering:
Alle bestanden tot maximaal 10MB kunnen per e-mail worden verstuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Grotere bestanden versturen via WeTransfer.com. Uiteraard kunnen bestanden ook worden aangeleverd op CD, DVD, USB-stick e.d.